En lifetime supply av Capri-Sun

En nyskriven föreställning inspirerad av sci-fi, drömsk realism och cartoons om att utmana sina största farhågor.

Det var en gång tre vänner - Den Modige, Den Fege, Den Kloke. 

Landet som vännerna bodde i var ett litet land, låååångt bort som var bundet till ett större land genom en bro. Är ni med? Det var en orolig tid, i det lilla landet, men också i hela världen. Alla gick ut i krig, överallt och ingen fattade varför, inte ens experterna, det såg man på dem. Men ändå hände det! 

Allt blev dyrare, kan ni tänka er det? Maten, bensinen, elen, pizzan kostade nästan dubbelt så mycket som nu. Men det som steg mest i pris, det som tillslut blev dyrast av allt. Vet ni vad det var?

Den goda, svalkande drycken som kallas för Capri-Sun. 

Sötare än sockret i era mammors te, gulare än solen ni försöker gömma er ifrån, pressad från apelsiner handplockade av himmelens egna änglar. Drick den och ni kommer aldrig törsta igen! Kalla den en brunn utan botten om ni vill. 

Det enda ni behöver göra vänner, är att möta er djupaste rädsla. Då får ni en lifetime supply av Capri-Sun!


Det här är sagan om de tre vännerna som gör vad som helst för att få en svalkande Capri-Sun. Efter att ha träffat Liam förstår de att de måste möta sina djupaste rädslor för att stilla sitt begär. Men hur möter man en rädsla egentligen? Följ med Den Modige, Den Fege och Den Kloke på jakten efter en Capri-Sun som aldrig tar slut.