Jazzkattsväng på nya upptåg!

Här var det gammeljazz som för hundra år sen. Basfiol, gitarr, stämsång och tromboner, och är det inte steppskor den där musikanten har på sig?


Ibland blir det dock inte riktigt som orkestern har tänkt sig. En flygande haj, Jazzfarmor med stajl och Reggaemoffas hund på besök en stund.
Eller den årliga pannkaksfesten som mest blev brandkårssläck. "Det började brinna och vi kom inte på vart vi skulle ringa! Det var 123 va?"
Det går som det går i Swing Tarturos värld, men tillsammans blir det roligare att gå. Sjung med i ekokören och låt oss fira varandra med gemensam dans, med snurr på vrist och twistande balans!
Jazzkattsvänggänget är tillbaka med en ny föreställning och nya upptåg!

Swing Tarturo spelar föreställningen Jazzkattsväng på nya upptåg; En interaktiv föreställning där barnen får vara med och sjunga, prova på call and response, klappa rytmer och lära sig en dans så som det såg ut och lät för 100 år sen. För här handlar det om den nästintill utdöende genren 20-talsjazz. Med varm energi framför gruppen denna glädjefyllda musikstil som inkluderar barnen och vidgar deras vyer med musik och instrument - såsom trombon och kontrabas - som barnen sällan upplevt tidigare.