80-talsbarn

En show om decenniet som drev oss till vansinne.

Efter succén med Hungriga Hjärtan - Springsteen på vårt sätt är nu My Quiet Companion tillbaka med 80-talsbarn, ett nytt konsertprogram om årtiondet vi både älskade och hatade.
En musikföreställning om identitet. Vem är jag, vart är jag på väg? Vad ska det bli av mig? Tiden stannar inte, men var inte rädd! Du ska se: allt blir bra… allt ska bli bra.
Är du också rädd för att inte passa in? ”Den mytomspunna puberteten vill inte komma igång…

Från scenen delar vi med oss av våra egna berättelser: hur det var att drömma om musiken, att vilja bli popstjärna eller spela rock’n’roll, om att längta efter kärleken och inte våga tro att man kan få den.
Om att undra vem man är och vara rädd att inte duga i en tid full av beachmode, solariesolning och surfing. Om att bli äldre och inte förstå att tiden har gått, känna sig precis som femton fast man blivit 50…

Varje tid har sina egna låtar. Vi spelar sånger som varit viktiga för oss, i våra egna tolkningar. Kända och okända 80- talsklassiker (David Bowie, Madonna, Prince, Cyndi Lauper m fl) i helt ny skrud blandas med egna låtar, finurliga betraktelser och en stor dos humor.