Skräcken i bäcken

En scenisk saga med den muntliga traditionen, virtuos gitarrmusik och det fysiska uttrycket tätt sammanflätade. Det var en gång en bäck där alla sa att det bodde ett vidrigt odjur - Skräcken i bäcken. På ena sidan av bäcken bodde en flicka och på den andra en pojke. Flickan hörde till Kungafolket och pojken till Drottningafolket. Två folk som varit fiender sedan urminnes tider och alltid talat illa om varandra. Nu hade det gått så långt att folken bestämt att bygga en mur emellan sig. En mur som skall skilja dem åt för alltid. Men flickan och pojken vill inte ha någon mur. De har blivit vänner och tillsammans vågar de nu trotsa sin rädsla för Skräcken i bäcken. De skall ta stenarna och bygga en bro mellan folken, istället för en mur. På natten när ingen ser...

Att tänka på när du bokar föreställningen till din förskola: 

  • Denna föreställning kan bokas för att komma ut till er förskola, den riktar sig till olika områden på respektive datum, se kalendern nedan och boka i ditt område.
  • Lokal: förbered en rymlig sal för max 70 elever samt spelyta, eller om vädret tillåter utomhus. Gruppen kommer efter bokning ta kontakt med er för att avgöra vad som behövs på er förskola.