Jakten på norrskenet

Äventyret som hittar ljus i mörkret. Katastrof! Norrskenet är borta!
Inte som en borttappad strumpa. Norrskenet har förlorat all sin glans, eftersom det inte längre går att se för stadens starka ljus.

Alla lampor har gjort att norrskenet försvunnit.

Professor Mustasch, professionell sökolog, och hens kollega Solstråle, får i uppdrag att hitta norrskenet och återställa dess praktfulla glans. Och för detta viktiga uppdrag behöver de vår hjälp.
Tillsammans går vi på en sinnlig upptäcktsfärd i Arktis magiska värld, med glaciärer, snö och kyla. Jakten på Norrskenet är en interaktiv föreställning som engagerar den yngre publiken i hur människan på olika sätt kan minska sin miljöpåverkan i vardagen.

Föreställningen är en interaktiv föreställning vilket innebär att publiken kommer att följa med skådespelerskan på scenen och vara en del av föreställningen.
Klicksången finns på vår hemsida som man kan lyssna på, dansa till innan föreställningen, under föreställningen och efter föreställningen.

Barnen får ut mer av föreställningen om man innan besöket pratar om norrsken, naturlig och konstgjord ljus. Information finns i lärarhandlingen. 

På scen: Diblik Rabia Scenic Design