Kråkan

  • Teater

Lekfullt om starka känslor när teatern möter den älskade barnboksförfattaren Ulf Nilsson. Om vänskap och förändring, om solmogna körsbär, en flaxande kraxande kråka, och ett hjärta som närapå stannar.

Sommar och det surrar av humlor och bin. Det stora körsbärsträdet dignar av mogna bär där det står på gårdsplanen mellan ladan, hönshuset och lagården. Allt är vackert och härligt. En trygg värld för de bägge kusinerna. 

Det vill säga innan kråkan kom. Innan kråkan kom och åt av deras körsbär. Innan Cilla sa: ”Vi ska skrämma bort kråkan.” Innan Uffe sa: ”Dumma Kråkan!” Innan allt spårade ut. Innan ett kråkhjärta nästan stannade. Innan allt nästan var för sent.

Medverkande: Helen Hansson och Erik Lennblad

Välkommen att se föreställningen på Masthuggsteatern! Boka tid i kalendern nedan.


Om tillgänglighet på Masthuggsteatern: Masthuggsteaterns stora scen ligger på markplan och har en tröskelfri entré. Till lilla scenen finns en lift som tar rullstolar och mindre permobiler. Rullstolsanpassad toalett finns i foajén. Det finns alltid plats för rullstolar, permobiler och dylikt på våra föreställningar. Meddela gärna i förväg så anpassar vi platserna.